Coupontools Logo

Software voor het inwisselen van coupons - gemakkelijk te gebruiken, handig om in te wisselen

https://www.coupontools.be/nl/blog/12/software-voor-het-inwisselen-van-coupons---gemakkelijk-te-gebruiken-handig-om-in-te-wisselen Software voor het inwisselen van coupons - gemakkelijk te gebruiken, handig om in te wisselen

Voor duizenden bedrijven die digitaal willen gaan en mobiele coupons willen gebruiken om hun klanten grote besparingen te bieden, is het van belang om uit te zoeken hoe hun klanten de mobiele coupons kunnen inwisselen. Met onze nieuwste software voor het inwisselen van coupons, hoef je jezelf daar geen zorgen over te maken. Je kunt deze software gebruiken op verschillende manieren; er zijn verschillende voordelen:

Directe inwisseling

Met de directe mobiele coupon inwisselmethode, is de software geprogrammeerd om je digitale coupon in te wisselen zonder dat dit enige actie vraagt van de klant. De klanten wisselen hun coupons in door ze gewoon aan de kassier te geven. De kassier valideert de coupon met behulp van de door Coupontools ingebouwde validatiemethodes of met het kassasysteem. Deze methode zorgt voor snellere inwisselingspercentages, maar zo worden er wel minder snel gegevens verzameld.

Inwisseling na gegevensverzameling

Wanneer de software voor het inwisselen van kortingsbonnen is geprogrammeerd om je digitale kortingsbonnen via deze methode in te wisselen, moeten de klanten een formulier invullen voordat de kortingsbon wordt ontgrendeld. Het formulier is volledig aanpasbaar, dus het bedrijf vraagt en vereist, om de gegevens in te vullen die relevant zijn voor hen. Verschillende velden kunnen worden opgenomen zoals: naam, e-mailadres, telefoonnummer, fysiek adres, geslacht, of een ander aangepast veld. De verzamelde gegevens worden bijgehouden in een database en kunnen worden gebruikt voor toekomstige marketing te voeren.

Delen om in te wisselen

De share-to-redeem methode stelt de coupon inwisselsoftware in, om de ontvangen mobiele coupons te delen op het Facebook-account. Zodra de ontvanger van de coupon zijn/haar coupon deelt op zijn/haar persoonlijke Facebook-account, kan hij/zij deze gebruiken om van de gespecificeerde korting te genieten. Dit is een effectieve methode om je product marketing viraal te maken. Het is een handige functie voor gratis blootstelling voor je campagne.

Bekijk een video

Als deze functie is ingeschakeld, moeten gebruikers een video bekijken voordat ze toegang hebben tot je coupon. Het is mogelijk om het verplicht te maken of over te slaan.

Een betaling doen

Met deze functie verplicht je gebruikers een betaling te verrichten voordat ze toegang krijgen tot je digitale kortingscoupon. Het is perfect voor stortingen of als je exclusieve, zeer waardevolle kortingen aanbiedt. Coupontools biedt verschillende betalingsintegraties aan, om de betaling via de digitale coupon te accepteren. Enkele voorbeelden zijn Mollie, PayPal, Stripe, of zelfs een aangepaste betaalmethode.

Aangepaste inwisseling

Bij deze methode kan de software voor het inwisselen van coupons worden ingesteld op de specificaties van de klant. Als een klant wil dat de coupons worden omgeleid naar een inwisselpagina voordat ze kunnen worden ingewisseld, kan hetzelfde worden gedaan. De klanten kunnen naar een specifieke webpagina of software worden geleidt om een inwisselformulier in te vullen voordat ze hun mobiele coupons gaan gebruiken. Dit zijn enkele methoden die je kunt gebruiken om de inwisselmethode van je digitale coupons in te stellen. De keuze is aan jou!

Digitale coupons zijn het perfecte middel om meerdere bedrijfsdoelen tegelijk te bereiken. Voordat gebruikers getriggerd worden om een aankoop te doen, moeten ze eerst iets doen voor het bedrijf. Dit gebaar vertegenwoordigt een andere bedrijfsdoelstelling van jou. Bijv. een kickstart van een klantendatabase of gratis blootstelling op sociale media. Als je op zoek bent naar meer informatie, navigeer dan naar deze pagina.

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen? Maak een proefaccount aan en ervaar zelf de mogelijkheden!

Software voor het inwisselen van coupons - gemakkelijk te gebruiken, handig om in te wisselen
Software voor het inwisselen van coupons - gemakkelijk te gebruiken, handig om in te wisselen
Software voor het inwisselen van coupons - gemakkelijk te gebruiken, handig om in te wisselen
Coupontools
Software voor het inwisselen van coupons 12 10012
4.5 out of 5 based on 42 user ratings.
Article published by: Coupontools
Coupontools

Registreer je voor een 7-dagen proefaccount!

Start vandaag met Coupontools!